9 Ağustos 2018 Perşembe

Bob Dylan Viskisi



Bob Dylan’ın yarım asır önce yaptığı “Knockin’ On Heaven’s Door” şarkısı doksanlı yıllarda  da  Guns’n Roses’ın yorumuyla (cover) yeni gelen kuşaklara da  taşınarak, dillerden düşmeyecekti. 

Şimdilerde ise bu unutulmaz Bob Dylan klasiği viski olarak karşımıza çıkıyor. 

Bob Dylan, “Knockin’ On Heaven’s Door”a ithafen “Heaven’s Door” isimli bir viski markasını piyasaya çıkardı. İçki endüstrisinin önemli isimlerinden biri olan Marcn Bushala ile birlikte ortak olarak bu işe başlayan Dylan, böyle bir alana girerken amacının adını marka yapıp para kazanmak  olmadığını özellikle belirtiyor.  Sanatçı böyle bir işe adım atmasının nedeninin girişimcilik ruhuna uygun olarak kurulan bir ortaklıkta para yatırmaktan ibaret olduğunu dile getiriyor. Bazı söylentilere göre ise damak zevkine uygun bir viskiyi bulamaması usta müzisyeni bu yola itmiş. 

 Üç farklı şişe ile piyasaya çıkan  Heaven’s Door viskisi Tennesse Bourbon, Double Barrel Whiskey ve Straight Rye Whiskey olmak üzere üç çeşitten oluşuyor. Şu sıralar ABD’de stoklarının tükendiği belirtilen viski aranılan markalar arasına girmiş durumda.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...