19 Mart 2017 Pazar

Gitaresk'te TREVOR BOLDER'a saygı programı



2013 yılında kaybettiğimiz Uriah Heep'in bas gitaristi TREVOR BOLDER için bu salı gecesi Açık Radyo'da Gitaresk 'te bir anma programı yapılacak. Meral Akman'ın hazırladığı radyo programı Gitaresk'in bu haftaki konuğu müzik yazarı CENK AKYOL olacak.  Blues Perişan blog'umuzun da bu haftadan itibaren müzik yazarı olacak olan CENK AKYOL (ilk yazısı bu salı yayınlanacak)  konuk olduğu GİTARESK programında Trevor Bolder üzerine konuşup, şeçtiği paraçalara yer verecek.
TREVOR BOLDER'a Saygı Programı
Açık Radyo, Gitaresk programı
21 Mart 2017 Salı Akşamı 
saat 21.00 - 22.00
Programı hazırlayan ve Sunan : Meral Akman
Konuk : Cenk Akyol



David Bowie, Ken Hensley, Wishbone Ash ve tabi Uriah Heep kadrosunda bas gitarist olarak muhteşem albümlere imza atan Trevor Bolder'i 21 Mayıs 2013'te kaybetmiştik. 1977'den 2011'e kadar Uriah Heep grubunun efsanevi albümlerinde çalan Bolder, ölümünden sonra gecikmiş bir anma programıyla tekrar hafızalarımızda canlanacak. Meral Akman'ın Açık Radyo'da hazırladığı Gitaresk programına bu salı müzik yazarımız Cenk Akyol konuk oluyor. Cenk Akyol, bas gitarist Trevor Bolder üzerine konuşup albümlerinden seçtiği parçalara yer verecek. 
İngiliz müzisyen Trevor Bolder'in Uriah Heep, David Bowie, Wishbone Ash albümlerinde çaldığı baş yapıtları dinlemek için salı gecesi adresiniz Açık Radyo'da Gitaresk programı olacak. 



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...