18 Aralık 2019 Çarşamba

Peter Frampton'un Veda Konserleri


Efsanevi gitarist Peter Frampton, veda niteliğinde bir konser turuna hazırlanıyor. Peter Frampton Finale - The Farewell Tour ismini taşıyan turnenin son durağı olan İngiltere konserlerinin tarihleri de bu hafta açıklandı.  

Peter Frampton, eve dönüş diye isimlendirdiği konser turu hakkında şunları söyledi: “Gelecek yıl İngiltere'de sevgili arkadaşlarımı görmek için sabırsızlanıyorum. Final turnem,  Peter Frampton Band'ım ile yıllar içindeki müziklerimde bir yolculuk olacak. ”

Bu yılın başında  Peter Frampton'un, Inclusion Body Myositis (IBM) adlı dejeneratif kas hastalığından muzdarip olduğunu ortaya çıkmıştı. Kasların zamanla zayıflamasına neden olan nadir ve tedavi edilemez bir rahatsızlık olması sebebiyle Frampton müzik hayatını noktalamak zorunda kalmıştı.  Frampton'un dört yıl önce verdiği konserinde sahnede düşmesinden sonra hastalık teşhisi konmuştu, ancak 2018 sonbaharında hastalığın etkileri hızlanmıştı.  

Bu yılın ekim ayında, Frampton Finale Tour'un Kuzey Amerika ayağını tamamlandı ve İngiltere'deki konserlerle Peter Frampton müzik hayatını noktalayacak. 


Aşağıda Peter Frampton'un veda turnesinin noktalanacağı İngitere turnesinin tarihlerini görebilirsiniz:


Edinburgh Usher Salonu  - 24 Mayıs 2020
Nottingham Kraliyet Konser Salonu - 26 Mayıs 2020
Manchester O2 Apollo - 28 Mayıs 2020
Cardiff St David's Salonu - 29 Mayıs 2020
Londra Royal Albert Hall - 31 Mayıs 2020

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...