4 Aralık 2019 Çarşamba

Bu güzel insanları saygıyla anıyoruz.






Dr. Skull, 90'lı yıllarda çıkardığı üç albümle efsane mertebesine erişmişti. İşte o yıllarda döneme uygun olarak yalnızca kaset formatında yayınlanan ve zaman içinde kült olan Dr. skull'a ait Wory Zover, Rools 4 Fools ve Hershey Yolunda isimli bu üç albüm geçtiğimiz yıl hem CD, Hem de LP olarak yeniden mixlenerek Hammer Müzik tarafından yayınlanmıştı.
Uzun çok uzun bir aradan sonra 2019'un başında yeniden yayınlanan bu albümler, aynı zamanda İstanbul ve Ankara'da Dr, Razor eşliğinde verilen olağanüstü iki konserle taçlandırılmıştı.
Bu üç albümün yıllar sonra yayınlanan CD ve LP formatlarının en önemli özelliği ise kusursuz ve çok güzel olan kapak tasarımlarıydı.
Dış yüzde orijinal görsellerine yer verilen açılır kapanır kapakların içinde ise muhteşem çizimleriyle Aptülkadir Elçioğlu'nun damgası vardı.
Aşağıda "Wory Zover” plağının içindeki grafikte Dr. Skull sahnedeyken onları izleyen bu dünyayı terketmiş ve rock'n'roll'u bir yaşam biçimi olarak kabul eden Apaçi Ayhan, Yavuz Çetin, Nezih Baba gibi nice güzel insan yer alıyordu.
Bu güzel insanları saygıyla anıyoruz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...