16 Temmuz 2024 Salı

Kâinatın tüm seslerine, renklerine ve titreşimlerine



Kâinatın tüm seslerine  “Açık Radyo”


95.0, Kâinatın tüm seslerine, renklerine ve titreşimlerine “Açık Radyo”. 2000’li yıllarından başından itibaren dinleyicisi ve destekçisi, 2012 yılında ise programcılarından biri olduğum, kendimi evimde ve güvende hissettiğim sevgili Radyom. 

Açık Radyo, 13 Kasım 1995'te kuruldu, o günden beri, barışı, doğanın, sevginin, renklerin ve farklı seslerin anlatıcısı, savunucusu, destekçisi olmaya devam ediyor. Bu sesleri kimler aracılığıyla duyduğunuzu merak ediyorsanız şunu dinleyin. 

“29 yıllık yayın hayatı içinde, toplumun çeşitli kesimlerinden ve meslek dallarından gelen, kimisi de işsizler kategorisine giren ve yaşları 8 ile 88 arasında değişen 1406 programcımız, 1261 programa imza atmış oldu.”

Size Açık Radyo’yu uzun uzun anlatmayacağım. Dünyada çok az örneği olan, bağımsız radyoculuğu çevre, doğa, insan ve tüm canlılar için yapan sevgili Açık Radyo, programcısı, dinleyicisi, seveni ve hatta sevmeyenleri ile birlikte bir aile, sevgi ve saygı temelleri üzerine kurulmuş, dostluk ve güvenle işlenmiş bir topluluk. Maalesef 30. yaşımızı kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde, ülkemizdeki iradenin aldığı keyfi kararlardan biriyle yayın hayatımıza devam etmemiz tehlikeye girdi. Açık Radyo ailesi olarak el ve gönül birliğiyle bu haksız kararla mücadele ediyoruz. İşte gelen destek mesajları.

"Torunumun babası ile aynı yollardan geçmesine mâni olunamaz"

"Nefes aldığımız bir orman gibi Açık Radyo"

"Bakarak değil görerek, duyarak değil dinleyerek, bir tane ve tek olduk Açık Radyo’muz ile"

"Açık bir radyoyu kapatmak uğursuzluk getirir derler"

"Hepimizin içinde Açık Radyo ateşi var ve söndürülemez, susturulamaz"

"Açık Radyo benim, Açık Radyo biziz"

"Açık Radyo, 30 yıldır kesintisiz öğrendiğimiz, ilham veren, beraberinde büyüdüğümüz ve büyüttüğümüz, günleri iyileştiren, güzelleştiren bir kardeşlik birliğidir"

"Bu derya, deniz, kâinatın tüm sesleri, titreşimleri bizi bir tül perde gibi sarıp sarmalıyor"

"Açık Radyo’nun koruyucu şemsiyesini güvence olarak görmekteyiz ve görmeye devam edeceğiz"

"Bizi sakın yalnız bırakmayın"

"Dinleyici ile radyosunun arasına kimse giremez"

Bu linkten tüm destek mesajlarına ulaşabilirsiniz ve kendi destek mesajınızı bırakabilirsiniz. https://acikradyo.com.tr/dinleyicilerimizden

Bunlar ve bunun gibi birçok mesaj, sosyal medya paylaşımları, imza kampanyaları devam ediyor ve edecek. Şimdilik yürütmeyi durdurma kararı alındı, ancak biz sonuna kadar mücadele edeceğiz ve inandığımız bütün güzelliklere ses olmaya son vermeyeceğiz. 

Bu kez inanıyoruz, kazanan sevgi, dostluk, birliktelik ve anlayış olacak.

Kâinatın tüm seslerine, renklerine ve titreşimlerine “Açık Radyo”

Yaşanan haksız süreç ile ilgili bilgi almak, radyoyu canlı dinlemek, destek olmak veya programcı olarak başvurmak için https://acikradyo.com.tr/


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...