27 Mart 2023 Pazartesi

Iron Maiden'in eski vokalisti Blaze Bayley Kalp Krizi geçirdi.



Iron Maiden'ın eski vokalisti Blaze Bayley dün kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Sanatçının durumunun iyi olduğu ve hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

   



Iron Maiden'ın eski vokalisti Blaze Bayley dün kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Haber sanatçının resmi Facebook sayfasında yayınlanan bir mesajla, "Blaze'in dün akşam evde kalp krizi geçirdi ve şu anda hastanede stabil durumda..." denilerek duyuruldu. 

Açıklamanın devamında  Bayley'nin "moralinin iyi olduğu" belirtilirken,  Mart ve Nisan aylarında yapılacak olan konserlerin ertelendiği de belirtildi.  Bu tarihlere rastgelen  Fransa, Almanya ve Çek Cumhuriyeti'ndeki konserler  Blaze'in sağlık durumunun seyrine göre belli olacakmış.    

Bayley, 1994 yılında Iron Maiden'ın vokaline geçmişti. Bayley grubun efsanevi vokalisti Bruce Dickinson'ın yerini almıştı. Bayley, Iron Maiden ile, The X Factor (1995) ve Virtual XI (1998) isimli iki albüm çıkardı. 1999'da Dickinson döndüğünde de gruptan ayrıldı.

Bayley, Iron Maiden'dan önce heavy metal grubu Wolfsbane'in vokalistiydi, 1999'dan sonra ise solo kariyerine devam etti.  

 Kalp krizinden önceki en son konserini 19 Mart 2023'te gerçekleştiren Blaze Bayley'e acil şifalar diliyoruz. 

 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...