10 Haziran 2015 Çarşamba

Yeni albüm öncesi OBJEKTİF konseri


Objektif konseri
Mojo Beyoğlu
Kapı açılış : 21.00
Konser : 22.00


Ülkemizin temel rock gruplarından Objektif,  yirmi yedi yıldır yaptığı müzikten ödün vermeyerek yoluna devam ediyor. Grup yarın gece ( 11 Haziran 2015), saat 22.00’de Beyoğlu, Büyükparmakkapı’daki Mojo’da konser verecek. 6. Albümünü de çıkarmaya hazırlanan grup konserde eski ve yeni parçalarını da seslendirecek.
Müzik hayatına başladığı 1988 yılından (bu tarih aslında grubun ilk albümünü çıkardığı yılı tanımlar, yoksa Objektif’in kuruluşu daha da eskilere dayanır) bu günü dek hem müziğindeki hard rock tavrını hem de sözlerindeki protest anlayışını bozmayan grup, “Türkiye’nin gerçek anlamda tek çevreci ve Protest Rock Grubu” ünvanını da almıştır.
Objektif, grubun, söz yazarı, bestecisi, vokalisti ve gitaristi olan Vecdi Yücalanın önderliğinde bu günlere kadar ulaşmayı başarabilmiştir. Vecdi Yücalanın taviz vermez ve saygın kişiliği grubun sağlam bir şekilde ayaklarının üstüne basmasını sağlamıştır. Son 5 yıldır Türkiye deki olumsuz şartlar nedeniyle Albüm yapamayan grup, tüm bu olumsuz şartlara rağmen güncelliğini korumuş şu an 6. albümünü çıkarmak üzeredir.
Bu güne kadar yaptığı 5 albüme
1990 Tımarlı Hastane,
1993 Hayal ve Yaşam
1996 Kuşkular
2000 Künye’ye 2008 yılının son aylarında Sokağın Sesi albümlerini yapan grup, yeni çıkaracağı albümünün de hazırlığı içinde. Objektif’in 30 yıllık kariyerinde 6. Stüdyo albümü olacak yeni çalışmasının ismi “Halkın Sesi” olacakmış. Grubun yeni albümün ismi de  grubun rock anlayışını özetliyor gibi.

OBJEKTİF

Vecdi Yücalan - Vokal
Kubilay Kapsız - Gitar
Çağlar Abanoz - Gitar
Melih Yüzer - Davul
Murat Tükenmez - Bas & Vokal

konser hakkında detaylı bilgi için facebook etkinlik sayfası 




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...