13 Ağustos 2013 Salı

Grammy Ödüllü John Mayer'in Yeni Albümü “Paradise Valley” 20 Ağustos’ta Çıkıyor.


         
  John Mayer’in yeni albümü “Paradise Valley” 20 Ağustos’ta piyasaya çıkacakmış. Ancak aülbümün sürprizi yayınlanmadan önce bütün olarak iTunes üzerinden, 20 Ağustos tarihine kadar ücretsiz dinlenebilecekmiş.  
           Grammy ödüllü şarkıcı, besteci ve müzisyen John Mayer; yeni albümü Paradise Valley’nin prodüktörlüğünü Don Was üstlenmiş. 2012 yılında yaptığı “Born and Rised” albümünde de prodüktörlüğü üstlenen Don Was, ayrıca Rolling Stones, B.B. King, Joe Cocker ve Bonnie Raitt gibi isimlerle yaptığı çalışmalarla da tanınan bir isim.

            Bir önceki albüm olan “Born and Rised” listelerde bir numaraya yükselerek  Mayer’e “Altın Plak” ödülünü kazandırmıştı. 20 Ağustos’ta çıkacak olan yeni albümü “Paradise Valley”de de “Born and Rised’ın izlerini bulabiliyoruz. Country etkisinin kapaktaki görüntüden başlayıp, şarkılara yansıdığı albümde geçenlerde kaybettiğimiz J.J. Cale’in klasiği “Call Me The Breeze’de John Mayer’in yorumuyla yerini almış. 11 parçanın yeraldığı “Paradise Valley” albümünde iki konuk da Mayer’e destek vermiş. “Who You Love”’da Katty Perry, “Wildfire”da da Frank Ocean, John Mayer’a eşlik etmiş.
              John Mayer Paradise Valley albümünden yeni şarkıları ilk kez 19 Ağustos’ta David Letterman’in “Live on Letterman” adlı online konserinde çalacakmış.
              Son 3 yıldaki ilk turnesine geçtiğimiz hafta başlayan John Mayer,ı boğazındaki rahatsızlığın nüksetmesi nedeniyle “Born and Rised” turnesini iptal etmiş ve canlı performanslardan uzak kalmıştı. Yeni turnesine başladığından bu yana aralıksız konserler veren John Mayer, turnesine Amerika’nın yanı sıra Avrupa’da da devam edecek. Sanatçı ayrıca 28 Eylül’de “Küresel Açlık Projesi” kapsamında Central Park’ta gerçekleşecek olan bir yardım konserinde sahne alacak.
              
(iTunes.com/JohnMayer).

http://itunes.com/JohnMayer

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...