10 Mayıs 2018 Perşembe

Artık BLUES Derneğimiz var!

Dinçer Tuğmaner, ülkemizin en önemli blues grubu Sahte Rakı'nın armonikacısı ve aynı zamanda  radyo programcısı. Rock FM günlerinde onunla birlikte çalışmıştık. Bu hafta beni aradı ve "Abi Blues Derneği kurduk." dedi. İşin doğrusu sözü ona bırakmak galiba. 



BLUES DERNEĞİMİZ KURULDU!
Türkiye’de uzun yıllardır varlığını sürdüren blues alt kültürünün desteklenmesi ve tanıtılması amacıyla kurduğumuz BLUES DERNEĞİMİZİN hem yerel hem de uluslararası platformlarda projelerini hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladığını bildirmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz!
Müzisyen jenerasyonları arasında köprü oluşturarak, blues müzik ile ilgili projelere fon fikir ve iletişim desteği sağlayarak, kadınların blues müzikteki yerini güçlendirmeye yönelik çalışmalarda bulunarak ve müzisyenler ile müzik severlerin birlikte örgütlenmesi ve etkileşmesini sağlayarak hem ülkemiz müziğine hem de dünya müziğine anlamlı katkılar yapacağımız düşüncesi ve heyecanı içindeyiz.
Blues müzikle ilgilenen, dinleyen, aşina olmasa bile merak duyan tüm halkımızı derneğimiz bünyesinde gerçekleştirilecek atölye, eğitim çalışması, seminer, yayın, festival ve konser faaliyetlerinden yararlanmak ve müziği paylaşmak üzere üye olmaya davet ediyoruz.
Blues Derneği Kurucu Üyeleri
Göksenin Tuncalı
Dinçer Tuğmaner
Gürkan Özbek
Ozan Yuvarlak
Batu Mutlugil
Burak Ocakçı
Eray Arbak
Cem Ayar
İletişim: bluesdernegi@gmail.com 
instagram@bluesdernegi
twitter@bluesdernegi
facebook.com/bluesdernegi


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...