13 Şubat 2017 Pazartesi

Objektif konserleri durmaksızın devam

2017'yi  Kats Sahne konseriyle açan Objektif, yılın ikinci konserini de bir ay sonra gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 17 Şubat, Cuma gecesi Kadıköy SHAFT'ta  gerçekleşecek konserde topluluk, 30 yıllık kariyerinde yaptığı Türk Rock tarihine yer etmiş çalışmalarını sunacak.

2017'yi Ocak ayının başında verdiği Kats Sahne konseriyle açan Objektif yılın ikinci konserini de bir ay sonra gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 17 Şubat, Cuma gecesi Kadıköy SHAFT'ta  gerçekleşecek konserde topluluk, 30 yıllık kariyerinde yaptığı Türk Rock tarihine yer etmiş çalışmalarını sunacak.
Ülkemizde rock müziğin eski ve temel gruplarının başında gelen Objektif, hard rock tarzını Türkçe ile çok güzel buluşturan bir grup olmanın yanısıra şarkı sözlerindeki toplumcu ve protest bakışıyla da ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Grubun kurucusu ve beyni Vecdi Yücalan, Objektif'in kadrosunu Murat Tükenmez (Bas), Çağlar Abanoz ( Gitar ), Umut Mutku ( Gitar ), Alpay Şalt (Davul) ile ideal bir hale getirmişti. Bu kadroyla geçtiğimiz yıl Deep Purple'ın Antalya'da verdiği konserin açılışında da sahneye çıkarak başarılı bir konser vermişlerdi. 

Objektif, ülkemizde yirmi sekiz yıldır yaptığı müzikten ödün vermeyerek bu günlere ulaşmış sayılı Rock gruplarımızdandır. Türkçe sözlü Rock yapan ve Rock felsefesi gereği olan protest tavrını da hiç bozmayan Objektif şarkı sözleriyle Türkiye’nin gerçek anlamda tek çevreci ve Protest Rock Grubu. 
Objektif, grubun, söz yazarı, bestecisi, vokalisti ve gitaristi olan Vecdi Yücalanın önderliğinde bu günlere kadar ulaşmayı başarabilmiştir. Vecdi Yücalanın taviz vermez ve saygın kişiliği grubun sağlam bir şekilde ayaklarının üstüne basmasını sağlamıştır. Son 5 yıldır Türkiye deki olumsuz şartlar nedeniyle albüm yapamayan grup, tüm bu olumsuz şartlara rağmen güncelliğini korumuş şu an 6. albümünü çıkarmak üzeredir. 
Objektkif, 17 Şubat Cuma günü saat 22:30'da  Kadıköy Shaftclub'ta konsere çıkacak. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...