9 Mart 2016 Çarşamba

AC/DC'nin vokalisti Brain Jonnson'da işitme problemi

 

AC/DC'nin solisti  Brain Johnson doktorlarının uyarılarının ardından şarkıcılık kariyeri tehlikede. Avustralyalı rock grubu     'Rock or Bust' turnesinin devam edeceğini belirtirken, Brian Johnson'ın uzun yıllar süren müzik kariyerinin ardından işitme kaybı yaşadığı ve tamamen sağır olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu gerekçesi ile sahneden uzak duracağı açıklandı.  
AC/DC`nin Rock Or Bust turnesindeki bazı konserler, beklenmeyen bu durum karşısında iptal edildi.
 AC/DC son albümünün turnesine tam gaz devam ederken Brian Johnson`ın sağlık durumu planları bozdu. Yapılan basın açıklamasına göre Brian`ın işitme problemi var. Bu yüzden doktorlar acilen turneyi yarıda bırakmasını tavsiye etmiş.
 Brian Johnson geçen sene verdiği röportajda yarış arabası içinde kulak tıkacı olmadan durabildiğini ve eğer olası bir işitme problemi olursa müziği etkilemeyeceğini, sahneye çıkabileceğini söylemişti. AC/DC hayranları şimdiden Brian Johnson`ın yerine kimin geçebileceğini tartışmaya başladı.
AC/DC`nin dünkü Atlanta konseri yapılamadı. Bu tarihten itibarenki 10 konser için yeni tarihler belirlenecek. Brian`ın durumu o zamana kadar düzelmezse geçici olarak bir vokalist AC/DC`ye eşlik edecek. Yeni tarih belirlenecek konserler şöyle:

8 Mart - Atlanta - Philips Arena
11 Mart - Ft. Lauderdale - BB&T Center
14 Mart - Greensboro - Greensboro Coliseum
17 Mart - Washington - Verizon Center
20 Mart - Detroit - The Palace
23 Mart - Columbus - Nationwide Arena
26 Mart - Cleveland - Quicken Loans Arena
29 Mart - Buffalo - First Niagara Center
1 Nisan - Philadelphia - Wells Fargo Center
4 Nisan - New York - Madison Square Garden

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...