25 Haziran 2022 Cumartesi

Günlük Değil GÜNDELİK 0028

Joshua Reynolds - Oto Portre (1747)


Buraya her gün bir yazı koymak istesem ve bunu son yıllarda ziyadesiyle yerine getirmeyi başarıyor olsam da yılda bir defa ara vermiş oluyorum. Bu sefer de bu ara Haziran ayına düştü.

En son yazıyı 10 Haziran'da yazıp paylaşmışım ve sonrasında yazmamışım. Dediğim gibi bu her yıl bir sefer oluyor ki yani bu da bir gelenek haline geldi diyebilirim. 

Nedendir bilmem bu aralar hep yaza tekabül ediyor ya neyse. Gelenek hanesine bunu da ekleyelim hani. 

Ara vermelerin en zor yanı da yeniden başlamak oluyor. Bu zorluk nedir derseniz, yeniden başladığınıza dair bir yazı yazmaya kendinizi zorunlu hissetmeniz. İşte şimdi ben de o durumu yaşıyorum. Şu ana kadar zorluğu biraz olsun aşmış durumdayım. Neyse sözü fazla uzatmadan söyleyeyim: ara bitti... yeniden devam ediyoruz!

Yazıya görsel olarak Joshua Reynolds'un kendi portresini yaptığı bir resmini paylaştım. Adamımız İngiliz bir ressam ve 1740 ile 1743 yılları arasında yaşamış. Buradan da aklıma hemen "Görme Biçimleri" geliyor. Ona da bir hayli ara verdik ama pandemi nedeniyleydi ki yapacak bir şey yoktu hani.  Ona da devam edeceğiz ama yazı atlatalım hele.

Evet yeniden merhaba!


APTULİKA

26 Haziran 2022

saat:00:04


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...