19 Eylül 2016 Pazartesi

Objektif, Kadıköy Shaft konseriyle yeni sezonu açıyor.


Hard rock tarzını protest ve progresif anlayışla sunan Objektif, ülkemiz rock müziğinin en eski temsilcilerinden biri olarak müzik hayatına inatla devam ediyor. Yaz aylarında Antalya'daki Expo konserlerinde Deep  Purple ile birlikte sahne alan Objektif konserlerine devam ediyor. 
İstanbul Kadıköy'de yer alan Shaft'ın sezon açılışında yer alacak Objektif, 30 Eylül Cuma gecesi konsere çıkacak. Saat 22:30'de başlayacak konserde Vecdi Yücalan - Vokal , Murat Tükenmez - Bas ,Çağlar Abanoz - Gitar , Umut Mutku - Gitar, Alpay Şalt – Davul kadrosuyla yer alacak olan Objektif, yılların birikimini yeni yapıtlarıyla çoğaltarak muhteşem bir konserle sunacak.
Bu günlerde Rock grubu olarak bizlere sunulan diğer grupların aksine Objektif; gerçek anlamıyla bu müziği yapan ve ödün vermeyen, Rock müziğinin dinlenmesi ve sevilmesi yolunda uğraş veren bir grup. Konserlerinde yaşanan atmosferde bunun bir göstergesi. 1990'da başladığı müzik yaşamında 6 albüme imza atan Objektif, Türkçe sözlü Rock yapan ve  protest tavrını da hiç bozmayan gruplarımızındandır. 



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...