6 Ekim 2024 Pazar

Uzun Bir Aradan Sonra Yeni Bir Temaşa

 

Gene blog paylaşımlarına uzun bir ara verdim. Bu açıkcası her yıl yaz aylarının Temmuz sonu ve Ağustos aylarında ister istemez vuku buluyor. İlk zamanlar bu aralar yazı tıklamaları azalıyor diye küserek oluyordu. Ancak şimdi anlıyorum ki, bu durum bazen benden de  kaynaklanıyor. Yani insan yazın biraz ara verip, tatil yapmalı galiba. İşte bu sene de Temmuz sonu ve Ağustos ayı yazılarım azalıverdi ve en sonunda duruverdi. Aslında tatil falan yapmadım hatta iki üç kat daha fazla iş üretip, çalıştım da... ama bu çalışma blog için değil you tube paylaşımları için oldu.

You Tube için Aptulikatv'yi yıllar önce açmıştım ama bir paylaşım dışında doğru dürüst bir şey olmamıştı.Yok çekim yapmak için kamera yok ses için mikrofon falan derken bekle bekle yıllar geçiyor. Baktım olacak gibi değil, ben de iyi ya da kötü olsa da başlayayım dedim. Kamera önüne geçmektense ben çizer olduğuma göre bu işi çizgiyle yapmalıydım. İşte hemen işe koyuldu ve kendimce animasyonlar yaptım. 

Buraya kadar hepsi iyi de iğneyle kuyu kazar gibi uğraşmak gerekiyor. 10 dakikalık bir video hazırlamak için yalansız bir hafta boyunca her gün tam tekmil çalışmam gerekiyordu. Böyle olunca da blog yazılarına girişemedim bile. 

Bu zamana kadar 6 -7 video hazırladım. İşim kolaylaşmadı ama inat ettim devam edeceğim. İşim bu... yapacak bir şey yok. Şimdilerde araya blog yazılarını da sıkıştıracağım. Bu çalışma yepyeni enerji toplamama da neden olacak. 

Uzun bir aradan sonra bu ilk yazıda bu duygularımı paylaşayım dedim. 

Ne diyelim, Tekrar merhaba. 

Aptulika

3 Ekim 2024

Perşembe

saat: 21.49


Aşağıda bu güne kader yaptığım You Tube videolarından bir kaçını aşağıda paylaşacağım. 

Bunlar ilk üç denemem ilkönce bunları paylaşıyorum. Ardından gelecekler de fikrim daha iyi oturmaya başlayacak. Onları da bir sonraki yazıda paylaşacağım.

Şimdi bunları izleyin ve yorumlarınızı bekliyorum. 

Çok eksik var ama siz de eleştirilerinizi ve uyarılarınızı yazarsanız sevinirim. 

Selamlar.














Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...