20 Ağustos 2024 Salı

Albert Castiglia'dan Bol Konuklu Bir Albüm: "RIGHTEOUS SOULS"



Üç yıl önce iki blues rock gitaristi Albert Castiglia ve Mike Zito, "Blood Brothers"isminde bir proje ile bir araya gelerek aynı isimde harika bir albüm yaptı. Bununla da yetinmeyerek, uzun bir konser turuna çıktılar. İki yıl süren bu zorlu turnenin yorgunluğunun ardından Mike Zito kendi plak şirketinden solo albüm yapması için Albert Castiglia'ya öneride bulunacaktı. Uzun bir konser turnesinin ardından yeni bir albüm oluşturulacak parçaları yapmak için zorlama olacağını belirterek, "Şarkıları yaşamıyorsam, asla bir işe yaramayacak ve benim için bir anlam ifade etmeyecek."diyerek geri çevirecekti.  Bunun üzerine Mike Zito, albümde arkadaşlarının konuk olarak yer alacağı bir albüm yapmasını önerecekti. 


“Arkadaşlarımın projeye ayıracak zamanları olmayacağından endişeleniyordum. " diyen Albert Castiglia albümle ilgili yapılan röportajda gelişen süreci şöyle anlatacaktı: "Yanılmışım, çok yanılmışım. Joe Bonamassa, Josh Smith, Kevin Burt, Gary Hoey, Ally Venable, Popa Chubby, Rick Estrin, Kid ve Lisa Andersen, Alabama Mike, Jimmy Carpenter, Kingfish Ingram, Danielle Nicole, Monster Mike Welch, Jerry Jemmott, D-Mar Martin, Jon Otis, Jim Pugh ve diğerleri benim için öne çıktılar. Kızım Rayne bile katıldı. Birdenbire tema netleşti. Arkadaşlar ve aileyle ilgili. Righteous Souls ile ilgili.”


İşte böylece Albert Castiglia'nın bol konuklu ve blues coverlarından oluşan yeni albümü "Righteous Souls" ortaya çıkmış. 

Aptulika




 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...