2 Mart 2019 Cumartesi

Dün Akşam Sabih Cangil Band Kadıköy'deydi


Sabih Cangil Band dün gece Kadıköy Woodstock'ta konser verdi. Ne yazık ki çok istememe rağmen gidemedim. Hem konsere gidip hem de izlenim yazmak isterdim. Olamadı ama Sabih'in yazdığı notları facebook'ta görünce sizlerle paylaşmak istedim. Bu arada 19 Mart'da da Kadıköy Ağaç Ev'de bir konserleri daha olacakmıış, artık orada buluşmak üzere diyelim ve sözü Sabih'e bırakalım:


Dün Akşam Woodstock Kadıköy' de Çaldık....

Bizim taraftan bakınca olay şöyle görünüyordu.
- Yeni albüm çıkalı 3 ay olmuştu ve albümün gruba kazandırdığı rating iyi görünüyordu, son konserden bu yana 1 yıl geçmişti. Mekanın dolu olmasını bekliyorduk. 
- Sound check için salona girdiğimizde teknik ve fiziki şartlar başta biraz korkuttu. Bizim tarz müzikte sahne soundu yerinde olmazsa sonuç iyi olmuyor. 
- Tonmeister Erhan geldi ve şu ana kadar en kısa süren ve en iyi sonuç veren sound check! lerimizden birini yaptık. Kendisine teşekkür ediyorum. Konser boyunca da izleyenlerin farketmediği ama bizim fazlasıyla farkettiğimiz ince dokunuşlar yaptı sağ olsun.
- Kapı açıldı, salon doldu. Motivasyon tavan:)) 
- Bu performansı sadece Sabih Cangil Band yapmadı, mekanda bulunan herkes yaptı. Bir anda biz dahil 80-100 kişilik bir Rock Band oluştu. Harikaydınız. 

- Gecenin olayı ise gitarcımız Tanju Eren' in çişi gelip tuvalete gittiği sırada klavyecimiz Güven İlter' in önderliğinde tamamen doğaçlama olarak çaldığımız "the urinating blues" du. Bazı izleyicilerin gülmekten yerlere düştüğüne şahit oldum. Demek ki rock ve blues illa ki ağır abilerin tekelinde olan bir müzik türü değilmiş:)) 
- Biraz acelemiz vardı. 14 parça çaldık. Sahneyi 22:00 de bırakmamız rica edildi. Bizden sonra çıkacak gruba saygısızlık etmeme adına 22:07 de sahneyi tertemiz teslim etmiştik. Murat Ersan sağ ol, var ol. 
- Biz mutlu olduk, sanırım izlemeye gelenler de mutlu oldu, duyduğum kadarıyla mekan işletmesi de memnun muş. E daha ne? 
- 19. Mart Salı akşamı aynı sokakta bulunan "Ağaç Ev" de çalacağız. Ondan sonra en erken Ekim ayında tekrar canlı çalarız. Kaçırmayın derim. 
- Sevgilerimizle. Alpay Şalt, Güven İlter, Cenk Tarhan, Tanju Eren, Sabih Cangil


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...