13 Ocak 2019 Pazar

GİTARİST programı yeniden radyolarda




Geçen haftanın bizim için en önemli etkinliği Uludağ Üniversitesi'ne konuk olmamızdı. Blues Perişan yazarı Okan Meriç ve ben, Ankara'dan başarılı bir radyo programcısı Hicri Bozdağ ve Pentagram grubunun gitaristi Metin Türkcan cuma günü Uludağ Üniversitesi'ne konuk olduk, söyleştik. Bizim için harika bir gündü dilerim üniversiteli arkadaşlarımız da keyif almışlardır. Öyle güzel ağırlandık ki bu yüzden Uludağ Üniversitesi'ndeki arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Radyo TV kulüplerinin hayali olan radyo kurulur ve biz gene gider orada konuk olarak bir radyo programı yaparız. 


Yazılarıyla BLUES PERİŞAN blog'da okuduğunuz Okan Meriç bu haftaya heyecanlı başladı. Pazar gecesi Borusan Klasik radyoya konuk olan Meriç buradan Gitarist programına başlıyor. 

15 Ocak 2019 yani yarın salı günü Açık Radyo'da saat 21.00'de Gitaresk programında Türk Blues Rock grubu Feti Blue Band'ın yeni albümü tanıtılacak. Programı hazırlayan Meral Akman bu haftaki BLUES PERİŞAN blog yazısında da Feti Blue Band'i kaleme almış. O yazıyı da pazartesi sabahı blog'da okuyabilirsiniz. 

Radyo ODTÜ'de her pazar KULAK MİSAFİRİ programını yapan Bülent Seyitdanlıoğlu aynı zamanda Blues Perişan blog'da yazılarıyla bizlerle birlikte oluyor. Geçen hafta Led Zeppelin efsanevi gitaristi Jimmy Page'in 75 yaşı için yazdığı yazı yeni bir anketin oluşmasına vesile oldu. Bülent Seyitdanlıoğlu' nun "Bugün Jimmy Page tam 75 yaşında." isimli yazısının sonunda "Benim en iyi Led Zeppelin şarkım aşağıdaki videoda... ya senin ki? Yorum kısmında yazabilirsin." demişti. 
Yazıyı paylaştığı Facebook gibi sitelerde sizlerden yorumlar geldi. 50'in üzerinde yorumu bir kenara yazdık ve iki gün önce de blog okurlarını da bu ankete davet ettik ve sizlerden oylar gelmeye devam ediyor. 
BLUES PERİŞAN blog olarak duyurumuzu tekrarlayalım:
"En sevdiğiniz Led Zeppelin şarkısını bu yazının altındaki yorum bölümüne yazın ve en sevilen Led Zeppelin şarkısını seçelim. Sonuçlar belli olduktan sonra hem bu anketin sonuçlarını hem de dünya üzerinde en sevilen Led Zeppelin şarkılarının listesini yayınlayalım. Bunlara ek olarak da Led Zeppelin'in başlangıçtan bu güne kadar en çok satış yapan ve gruba en çok telif getiren parçalarının listesini de sırasıyla yazalım."
diyoruz ve seçimlerinizi bekliyoruz. 

Aptulika  




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...