22 Ocak 2019 Salı

Dr Skull hasreti bitiyor... 1 Gün kaldı.

Dr Skull 25 yıl aradan sonra Perşembe gecesindeki buluşmaya hazırlanıyor. 20 Ocak 2019

24 Ocak Perşembe akşamı IF Beşiktaş’ta gerçekleşecek olan "Dr. Skull Albümleri Lansman Gecesi"nde etkinlik boyu bu konsere özel adının başına “Dr.” ünvanı ekleyen Razor sahnede olacak. Razor, yıllardır Taksim Dorock’ta çalan ve daha önce iki kez Laneth Bir Gece etkinliklerinde sahne alan bir grup. Aynı zamanda Dr.Skull’dan onaylı tek Dr.Skull cover grubu. Grup sahnede sadece Dr.Skull şarkıları çalacak 

Bu bilgiyi sunduktan sonra herkesin merak ettiği soruya geliyoruz şimdi de...

- Peki Dr Skull çalmayacak mı?

Yukardaki fotoğraf bu soruya yanıt veriyor olsa gerek. 25 yıl aradan sonra bir araya gelen grup, şu sıralar harıl harıl stüdyoda provalar yapıyor. Aldığım bilgilere göre de onca yıl sonra bile Dr. Skull sanki hiç ara vermemiş gibi çalıyormuş. Hafta sonu çekilen bu fotoğraftan sonra bugün grubun elemanlarının ortasında poz veren Tolga Güngör'ü aradığımda bana aşağıdaki fotoğrafı göndererek, 

- Abi şu anda provadan yeni çıkıldı.

diyecekti. 



Yani o gece Dr. Razor grubun parçalarını cover olarak çalacak ama Dr. Skull da tam kadro olarak üç parçasını seslendirecekmiş. 
Stüdyoda Dr. Skull'ın provalarını izleyen Forgotten grubunun gitaristi Tolga Otabatmaz'ın bir amektodunu da sizlerle paylaşayım:
"Bir de değinmek istediğim farklı bir nokta daha var. Grup kesinlikle ne kadar büyük olduğunun farkında değil. 'İnsanlar 25 senedir sizleri bekliyor, bu konseri bekliyor' dediğimde 'Hadi ya gerçekten mi?' cevabını aldım. Nasıl bir efsane olduklarını bilmiyorlar ve bizim onlara ne kadar büyük bir efsane olduklarını 24 Ocak günü göstermemiz lazım çünkü bunu hakediyorlar. Böyle gruplar bir ülkeye çok az gelir onları yüceltip, onore etmemiz, değerlerini bilmemiz lazım.
Hepinizi 24 Ocak günü bu tarihi olaya tanıklık etmeye çağırıyorum, DR.SKULL belki bir daha çalmayacak, belki bir daha hiç bir zaman canlı seyredemeyeceğiz, belki de 25 sene sonra tekrar çalarlar, bilemem, ama bildiğim bir şey var o da benim bir 25 sene daha beklemeye niyetim de, sabrım da yok açıkçası."

Evet heyecanlı bekleyişimiz 25 yıl + 1 gün sonra bitiyor.

24 OCAK 2019 PERŞEMBE


IF PERFORMANCE HALL BEŞİKTAŞ

KAPI AÇILIŞ: 20.00

KONSER: 22.00

Konser sonrası Dr.Skull üyelerinin , CD ve plaklarını imzalayacaklarını da buradan hatırlatalım. 



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...