1 Ocak 2019 Salı

Dr Skull 25 yıl aradan sonra plaklarıyla sahnede.



2018 yılının son günlerinde harika bir haber yıla damgasını vurdu. Bu haber Türk Rock tarihine damgasını vurmuş grubu Dr Skull'ın bütün albümlerinin plak ve CD formatında yayınlanacağıydı. 

 ‘80’li yılların başında Ankara’da kurulan ve ‘90’lı yılların başında peş peşe 3 albüm yayınlayıp, dağılan Dr. Skull, 25 yıl aradan sonra sahnede! Grubun çıktıklarında sadece kaset formatında yayınlanan 3 albümü; “Wory Zover” (1990), “Rools 4 Fools” (1992) ve “Hershey Yolunda” (1994) albümleri Hammer Müzik tarafından ilk kez CD ve LP formatlarında piyasaya sürüldü.
24 Ocak tarihinde bu üç albümün tanıtım gecesi İstanbul'da IF Beşiktaş'ta gerçekleşecek ve bu gecede CD ve plak formatları ilk defa satışa sunulacak. 


24 Ocak Perşembe akşamı Dr.Skull albümleri lansman gecesinde etkinlik boyu bu konsere özel adının başına “Dr.” ünvanı ekleyen Razor sahnede olacak. Razor, yıllardır Taksim Dorock’ta çalan ve daha önce iki kez Laneth Bir Gece etkinliklerinde sahne alan bir grup. Aynı zamanda Dr.Skull’dan onaylı tek Dr.Skull cover grubu. 

O özel gecede Razor sahnede sadece Dr.Skull şarkıları çalacak. Sadece bu kadar mı? Şimdi sıkı durun... Dr Skull grubu tam kadro 25 yıl sonra lansman gecesinde konuk olarak yer alacaklar. Dr. Skull elemanları Baştepe, Ersöz, Alper, Mustafa ve Serdar bazen solo, bazen beraber şekilde Dr.Razor’a eşlik edecekler. Konser sonrası Dr.Skull üyeleri, CD ve plaklarını imzalayacaklar.



24 OCAK 2019 PERŞEMBE

IF PERFORMANCE HALL BEŞİKTAŞ

KAPI AÇILIŞ: 20.00

KONSER: 22.00


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...