6 Ocak 2019 Pazar

Axl Rose'un 10 yıl sonra gelen yeni şarkısı. 'Rock the Rock'


Guns N 'Roses şarkıcısı Axl'ı en son 2008 yılında yayınlanan Guns  N' Roses albümü "Chinese Democracy" de dinlemiştik. On yıl aradan sonra Axl Rose yeni şarkısı "Rock the Rock" resmen yayınlandı.  



Haftalarca süren spekülasyonların ardından Axl Rose , on yıldan fazla bir süren aradan sonra yeni şarkısı olan “Rock the Rock”ı resmen yayınladı. Şarkı ve Rose çizgi film şeklinde,  Looney Tunes'un bir bölümünde ortaya çıkıyor.

Guns N 'Roses şarkıcısı Axl'ı en son 2008 yılında yayınlanan Guns  N' Roses albümü "Chinese Democracy" de dinlemiştik. On yıl aradan sonra Axl Rose yeni şarkısı "Rock the Rock" resmen yayınlandı. Bu parçanın klibinde ise Axl karikatür çizimli bir animasyon ile karşımıza çıkıyor. 

Axle Rose'un yeni şarkısı "Rock the Rock" Guns N Roses'tan çok bir ara turne boyunca vokalistliğini yaptığı  AC / DC grubunun tarzına daha çok benziyor.  

“Rock the Rock” klibinde şarkıcıyı çizgi film karekterleri  Looney Tunes'la birlikte dünyayı yoketmek için yaklaşan bir göktaşını  rock'n roll'un yüksek volümüyle engellerken görüyoruz.  

İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan hemen parçaya girelim. Ve Karşınızda yeni şarkısıyla Axl Rose... ROCK THE ROCK



Axl Rose yeni parçası "Rock The Rock" ile uzun bir aradan sonra yeniden bizlerle. Ve sizler de yeni parçayı ve tabi çizgi filmi nasıl bulduğunuzu yorum bölümünde yazarsanız sevinirim.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...