20 Aralık 2018 Perşembe

Hawkwind 50. yılını muhteşem bir konserle kutlayacak


Space Rock ismi verilen türün efsanesi Hawkwind'in yeni albümünü dün burada duyurmuştuk. "Road To Utopia"adını taşıyan bu albümde grup,  kendi parçalarını büyük bir klasik orkestra'yla seslendirmişti. Bu gün gelen bir haberle Hawkwind'in kuruluşunun ellinci yılını Londra'daki Royal Albert Hall'de vereceği konserle kutlayacağını öğrendik. 


Dave Brock


1969 yılında kurulan grup, 2019'da yarım asırlık olacak. Hawkwind bu sebeple 26 Kasım 2019 Salı günü çok özel bir konser vermeyi planladığını duyurdu. Royal Albert Hall'daki bu konserin biletleri de yarın (21 Aralık 2018, Cuma günü) satışa çıkacakmış.


Grubun kurucusu Dave Brock bu haberi duyururken basına, 
“2019, Hawkwind için heyecan verici bir yıl olacak. 50. yıldönümü kutlamamız için  Londra'daki The Royal Albert Hall'da  vereceğimiz bu konser oldukça özel bir gösteri olacak.” açıklamasında bulunacaktı. 


26 Kasım 2019 günü İngiltere, Londra'daki Royal Albert Hall'da yapılacak olan Hawkwind'in Ellinci Yıl Konseri'ne yarından itibaren aşağıdaki linkten bilet alabilirsiniz.

https://www.planetrocktickets.co.uk/search/?search_str=hawkwind


 Hawkwind grubunu bugün bilen çok azdır ama yaşı 50'yi bulan  dinleyicilerden bir kısmı için bu grup çok önemlidir. İsterseniz sözü onlara bırakalım ve aşağıda yorum bölümüne Hawkwind ile ilgili düşüncelerini yazsınlar. 


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...