21 Kasım 2018 Çarşamba

Ana Popovic karşılaması


Yazının başlığı biraz Anadolu halk dansları gibi oldu ama yapacak bir şey yoktu ve bunu uygun buldum. Ana Popovic konseri bu cuma gecesi olacak ve öncesinde bir giriş yazısı yazalım dedim. Bu hem giriş yazısı hem de biraz blog içi hasbıhal yazısı olacak. 

Bu haftanın başında Okan Meriç ve ardından da Andaç Işık ilk yazılarıyla Blues Perişan'da yer aldılar. İlk yazılar bu kadar görkemli olunca daha sonraki yazıları da iple çeker oldum. Heyecandan olsa gerek, Andaç'ın yazısını yayınlarken bol bol hatalar yaptım. İlk yayınlanışta bir çok video çıkmadı. Şimdi hepsi düzelmiş durumda ama Andaç'a bir özür borçluyum. Sadece o olsa iyi yazısını da bir hayli beklettim. Artık ümidi kesmişti ki anca bu hafta yayınladım.

Yazısını beklettiğim sadece Andaç Işık değil, bu konuda rekor sahiplerinden biri de Cenk Akyol. Geçen yıl onun bir yazısını tam tamına 7 ay bekleterek kendisini kırılması zor olan bir rekor sahibi ettim. Cenk bu haftanın başında yeni bir yazı gönderdi. O yazıya bugün yer verecektim ama haftaya bırakıyorum çünkü mail kutumda Geronimo'nun tuğla gibi ( iki üç bölümlük) Ana Popovic yazıları doldurmuştu.  Cenk'in yazıları da malum uzun olur ve onu bölümlere ayırarak bir hafta içinde yayınlarım ama bu sefer ki öyle böyle değil hani... aylarca yayınlasak bitmez gibi. Adam oturmuş İtalyan rock grubu Goblin ve Dario Argento'nun film müzikleri hakkında uzun uzadıya yazmış. Bununla da yetinmemiş hem Argento hem de grup üyeleri ile yapılan röportajlara yer vermiş. Röportaj dediği de iki falan değil 6  tane. Yani bugün Cenk'in yazısına yer vermeye kalksam Ana Popovic 4 albüm daha çıkarır, ülkemize de beşinci konserine gelirdi. Bu yüzden Cenk Akyol'un yazısını haftaya bırakıyoruz. Artık önleminizi alın derim, ben şimdiden göz doktorundan randevu aldım bile. 

Neyse bu haftalık hasbıhalimiz bu kadar ve Ana Popvic konserini beklemeye koyuluyoruz. Tabi beklerken Blues Perişan'da Ana Popovic özel haftası başlıyor. 

Aptulika


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...