7 Ağustos 2018 Salı

45’LİK Dergi yayın hayatına son verdi


Bu yılın Mart ayında yayın hayatına başlayan 45'lik isimli dergi beşinci sayısını Temmuz ayında çıkarmıştı. Bu ay yeni sayısını beklerken derginin yayın hayatını sonlandırdığını öğrenip üzülecektik. Derginin son iki sayısında da yazan biri olarak açıkcası çok keyif almaya başlamış, yeni yazacaklarımın hayalleri içindeydim ve haberi alınca duvara çarpmış gibi oldum. Açıkcası son derece kırgın ve sinirliyim ama üzgün değilim. Niye üzüleyim ki, insanlar okumuyorsa yapacak bir şey yok ve bu yeni de değil, yıllardır böyle. ( yok artık internet var, kimse kağıda basılı şey okumuyor bir büyük maval, çünkü dediğim gibi bu yeni değil hep böyleydi, şimdi internet bahanesi oldu hani) Neyse ben bu konuda düşüncelerimi Pazar günü yayınlayacağım "Tatil Keyfi" yazıma bırakıyorum. Şimdi 45'lik Dergi yönetiminin Veda yazısını sizlerle paylaşıyorum.

"45’LİK DERGİ’DEN VEDA
Çeyrek asrı geride bırakan 45’lik bar, bu yıl geçmişin peşindeki okuyuculara bir dergi sunmak üzere yola çıkmıştı. Böyle bir dergide bir araya gelebilecek rüya kadro 45’lik dergide buluşmuştu.
Okuyucularına 5 sayılık bir anı bırakan 45’lik Dergi yayın hayatına veda ediyor. Sizler için geçmişten bulup geleceğe bıraktığımız her konuyu, her belgeyi büyük bir heyecanla hazırladık. Yayında olduğumuz 5 sayı boyunca bu heyecan hiç azalmadı, artarak büyüdü.
45’lik Dergi neden yayın hayatına nokta koydu? Bu sorunun cevabı, içinde bulunduğumuz yıllar içinde görünüp kaybolan pek çok dergininkiyle aynı. Tekrarlamak anlamsız olacak.
45’lik Dergi’nin her sayısında bir başvuru kaynağı bırakmak istedik. Eğlenceli ve yararlı olmayı hedeflemiştik. Umarız bunu başardık.
Okuyucuya olduğu kadar, yazar ve çizerlerimizin emeklerine de saygı gösterdik. Her yazar ve çizerimizin paha biçilemez çabalarına, bağımsız bir dergi olarak olabildiğince borçlu kalmamaya çalıştık.
Bu kısa ve coşku dolu yolcuğu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. "




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...