9 Mayıs 2018 Çarşamba

Sabih Cangil'den konser kaydı geliyor!



Sabih Cangil şu günlerde Gitarizma 5. Yıl konserinde çaldığı 2 parçayı yayımlamak üzere hazırladı. Dijital medyada yayımlanacak bu konser kaydını biz de merakla bekliyoruz. 

İsterseniz sözü uzatmadan Sabih'e (Cangil) bırakalım:

"Türkiye müzik piyasasında konser albümleri neden yok denecek kadar azdır?
Çünkü bir konseri canlı kaydetmek ciddi bir ekipman ve bilgi ister. Masraflı bir iştir. Canlı performansı iyi yapabilen grup ya da sanatçı da maalesef azdır.
Yapılan tüm masrafa rağmen sonucun iyi olacağı da garanti değildir.
Bizim de sahnede yer aldığımız Gitarizma 5. Yıl kutlama konserinde bu kayıt yapıldı. Sevgili Alpay Şalt'a bu kayıt altyapısını ve ekipmanını sağladığı için çok teşekkür ederim. Yaklaşık 4:30 saat süren bu konserde yer alan tüm enstrumanlar tek tek ayrı kanallara kaydedildi. Biz SCP Prodüksiyon ekibi olarak Sabih Cangil Band parçalarını miks ve mastering yaptık ve bir live single olarak dijital medyada yayımlayacağız. Gitarizma 5. Yıl konseri bir yıldızlar geçidi idi ve tüm konser kaydedildi. Gereken ilgi ve finans bulunsa keşke ve biz dörtbuçuk saatlik bir Live Gitarizma albümü çıkarsak. Ben elimden geleni yapmaya hazırım. İkinci seçenek ise cep telefonu ile seyircinin çekip paylaştığı kötü videolarla idare etmek:))"

  Sabih Cangil böyle durumu özetlemiş. Biz de merakla bekliyoruz. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...