15 Mayıs 2018 Salı

Freddie Mercury'nin hayatı fim oldu : BOHEMIAN RHAPSODY






Rock Tarihinin en önemli grubu Queen ve tabiki efsaneleşen vokalisti Freddie Mercury'nin hayat hikayesinden yola çıkan "Bohemian Rhapsody" filminin fragmanı dün dünya basınında yayınlandı. 

2 Kasım 2018'de tüm dünyada vizyona girecek film aynı tarihte ülkemizde de seyirciyle buluşacak. 






Uzun süredir beklenen ve yılan hikayesine dönen hatta akibetinden umut kesilen "Bohemian Rhapsody" filminin  fragmanı bugün basına sunularak yayınlandı. 



Rock Tarihinin en önemli grubu Queen ve tabiki efsaneleşen vokalisti Freddie Mercury'nin hayat hikayesinden bir fim yapılması projesi neredeyse sekiz yıl öncesine dayanıyor.  
Prodüksiyon sürecine geçilmesi oldukça uzun süre alan proje için Freddie Mercury rolüne ilk olarak Sacha Baron Cohen seçilmişti. Film tam çekilmeye başlayacakken Cohen bu projeden ayrılmasıyla her şey sekteye uğrayacaktı. 

 Daha sonra  Freddie Mercury rolü için Rami Malek bulunacaktı.  Böylece "Bohemian Rhapsody"nin çekimleri geçtiğimiz yıl içerisinde başlayacaktı.  
Her şey yolunda giderken yönetmen Bryan Singer, haber vermeden seti terk ettiği için önce çekimleri durmuş ardından Singer filmden kovulmuştu. Daha sonra ise onun yerine yönetmen koltuğuna Dexter Fletcher gelmişti.

Bu gelişmeler içinde artık herkes filmden umdunu kesmişti ki filmin fragmanı bir anda medyada  göründü. 

"Bohemian Rhapsody" filmi  2 Kasım’da gösterime girecek. 
Senaryosunu daha önce The Theory of Everthing ve Darkest Hour gibi biyografik filmlerin senaristi olarak karşımıza çıkan Anthony McCarten ile Justin Haythe‘nin yazdığı filmde Rami Malek’e Ben Hardy, Gwilym Lee ve Joe Mazzello gibi oyuncular eşlik etmeye hazırlanıyor. 
Filmde Hardy davulcu Roger Taylor, Lee gitarist Brian May ve Mazzello ise basçı John Deacon‘a hayat vermek adına kamera karşısında yer alıyor.

" Bohemian Rhapsody" , 2 Kasım‘da Türkiye’de vizyonda girecekmiş.


Filmin Fragmanı


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...