17 Ağustos 2017 Perşembe

Bol konuklu Walter Trout albümü

Walter Trout'un yeni çıkacak 
"We're All In This Together" albümünde 
Kenny Wayne Shepperd, 
Sonny Landerth,
 Charlie Musselwhite,
 Mike Zito, Robben Ford, 
Warren Haynes, Eric Gales, 
Edgar Winter, Joe Louis Walker, John Nemeth, Randy Bachman, 
John Mayall ve Joe Bonamassa konuk oluyor.  





Canned Head ve John Mayall'in grubu Bluesbreakers'ta da çalışmış olan Walter Trout, daha sonradan yaptığı solo albümleri ve konserleriyle de günümüzün başarılı, kıdemli blues rock gitaristlerinin başında gelir. 
Usta sanatçı dört yıl önce ciddi bir rahatsızlık geçirmişti. Hayati tehlike de taşıyan bu rahatsızlık, yapılan karaciğer nakliyle son bulmuştu. 
Bu sürede de müzikten uzak kalmayan ve o haliyle bile sahneye çıkan sanatçı, ameliyatın ardından sağlığına kavuşunca bir stüdyo albümü yapmıştı. Bu yılın başında da bir konser albümü çıkartan Trout, şimdilerde de yeni bir albüm çıkartmaya hazırlanıyor.
9 Eylül 2017'da piyasaya çıkması planlanan yeni Walter Trout albümünün ismi "We're All In This Together". Bu albümün dikkat çeken bir başka yanı ise çalışmada yer alan konuklar. Trout'un bu albümünde 14 parça ve 14 konuk yer alıyor. 
"We're All In This Together" albümünde Kenny Wayne Shepperd, Sonny Landerth, Charlie Musselwhite, Mike Zito, Robben Ford, Warren Haynes, Eric Gales, Edgar Winter, Joe Louis Walker, John Nemeth, Randy Bachman, John Mayall ve Joe Bonamassa konuk oluyor. Albümde ayrıca Walter Trout'un oğlu Jon Trout da bir parçada gitar çalıyormuş.
Şimdiden heyecan veren bu albümün çıkacağı günü iple çekiyoruz... bugünden bakarsak 22 gün kaldı diyebiliriz.  


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...