8 Haziran 2017 Perşembe

Gecikmeli bir Sean Chambers yazısı



Sevdiğim albümleri yazmakta gecikirim. Dinledikçe coşarım ve daha çok şey yazıp, iyice deşmek isterim. Durum böyle olunca da daha sonra yazmak için bekletirim. Niyetim albüme hakkını verecek bir yazı çıkartmaktır. Hani sevdiğiniz tatlıyı en sona bırakırsınız ya onun gibi bir şey benimkisi. Tatlıyı sona bırakırsınız ama öyle bir doyarsınız ki, tatlıya yer kalmaz. Coco Montoya ve Sean Chambers'in yeni albümlerini öyle beklettim ki, çıkalı neredeyse iki ayı geçti daha yeni yazıyorum. Bana kalsa daha da bekletirdim ama artık yeter diyerek kendimi yazmak için zorladım.
Floridalı gitarist Sean Chambers, ilk albümü "Strong Temptation"u 1998 yılında çıkardığında 15 yaşındaydı. İnsanları yeteneği ile büyüleyen sanatçı, kısa bir süre sonra Jimi Hendrix ve Steve Ray Vaughan'la eşdeğer tutulacaktı. 
Sean Chambers yeni albümü "Trouble and Whiskey"i 17 Mart 2017'de piyasaya çıkardı. 10 parçanın yer aldığı albümde 7 Sean Chambers bestesi yeralırken, Johnny Copeland'ın "Cut Off My Right Arm", Riley B. King'in "Be Careful with A Fool" ve Rorry Gallegher'in de "Bullfrog Blues" isimli kavırları bulunmakta. 


01 - I Need Your Lovin'. 
02 - Bottle Keeps Staring At Me. 
03 - Trouble & Whiskey. 
04 - Travelin North. 
05 - Cut Off My Right Arm. 
06 - Bullfrog Blues. 
07 - Sweeter Than A Honey Bee. 
08 - Handyman. 
09 - Be Careful With A Fool. 
10 - Gonna Groove. 

Sean Chambers - gitar, vokal
Michael Hensley - Hammond org, piyano
Kris Schnebelen -davul
Todd Cook - bas gitar
John Ginty - Hammond org (4)
Jimmy Bennett - gitar (8)
Andrei Koribanics - perküsyon (1, 7)






Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...