20 Nisan 2017 Perşembe

Bu yaz JOE BONAMASSA konser albümü geliyor.


Joe Bonamassa'nın 'Live At Carnegie Hall - An Acoustic Evening' isimli konser albümü, 23 Haziran 2017'de çıkacak.

Blues Rock'ın son zamanlardaki en önemli gitaristi hiç kuşku götürmez ki, Joe Bonamassa'dır. Her seneye bir konser bir de stüdyo albümü sığdıran Bonamassa, kalan zamanlarında da konserden konsere gezmekle kalmıyor, bir dizi projenin içinde de yer almadan edemiyor. Tabi bunlara Beth Hart ile albüm yapmasını da eklemeliyiz. 
Bu seneye girdiğimizden beri Bonamassa'dan albüm haberi çıkmayınca biraz şaşırmıştık hani. Tam böyle derken bu hafta müzik basınına düşen bir haberle sanatçının yaz aylarında bir konser albümü çıkaracağını duyacaktık. 
Joe Bonamassa, geçen yıl 21 ve 22 Ocak tarihlerinde Carnegie Hall'da  bütünüyle akustik gitarla verdiği 2 konserden seçilen kayıtlardan oluşan albümü 23 Haziran 2017'de piyasaya çıkartacak.
"Live At Carnegie Hall - An Acoustic Evening" adını taşıyan bu konser albümünde Joe Bonamassa'yı Çinli çellist Tina Guo ve Mısırlı perküsyoncu Hossam Ramzy ile birlikte de dinleyeceğiz. Bu konser kayıtlarında ayrıca piyanoda Reese Wyans, davulda Auton Fig, madolin ve saksofonda da Eric Bazillian, Joe Bonamassa'ya eşlik ediyor.

Tina Guo ile birlikte


Konserden

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...