24 Şubat 2017 Cuma

Roger Waters’ın Yeni Albümü 19 Mayıs’ta Çıkıyor.



Roger Waters bu hafta Rolling Stone dergisininin yaptığı röportajda  yeni albümünün adının “ Is This The Life We Want” olacağını ve 19 Mayıs 2017 tarihinde piyasaya çıkacağını açıkladı. 
Roger Waters en son olarak “Ça Ira” isimli klasik müzik yapısında bir opera albümü yapmıştı. Rock yapısında en son çalışmayı bundan 25 yıl önce çıkardığı “Amused To Death” ile yapmıştı. Çeyrek asır sonra gelen bu yeni albüm Waters hayranlarını bir hayli mutlu edeceğe benzer.   
Roger Waters’ın yeni çıkacak albümü “Is This The Life We Want” yani Türkçe karşılıyla ifade edersek,  “Yaşamak İstediğimiz Hayat  Bu mu?”  Sanatçı albüme  bu ismi vermesini ise şu sözlerle açıklıyor, 
”Böyle bir hayat yaşamak istemiyoruz ama bunu ister istemez sürdürüyoruz. Bu sebeple 19 Mayıs’ta yayınlanacak albümüme bu ismi verdim. ‘Gerçekten İstediğim Hayat mı Bu?’ sorusunu kendime sordum. Tabi bu çok önce 2008 yılında yazdığım bir şiirden kaynaklandı. O zaman şeçimleri Obama kazanırsa bir çok şeyin daha iyi olacağını düşünüyordum. Şimdi ise böyle bir soru ile karşı karşıyım.” 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...