7 Şubat 2017 Salı

Ölüm Yıldönümünde Cem Karaca İçin Anma Etkinlikleri


Ölümünün yıldönümünde Cem Karaca iki etkinlikle anılacak. Usta sanatçımızı 8 Şubat 2004 tarihinde kalp krizi sonucu, 59 yaşındayken yitirmiştik. 
Ölümünün 13. yıldönümünde yapılacak ilk etkinlik semti olan Bakırköy'de gerçekleşecek. Bakırköy Belediyesi sanatçının fotograflarından oluşan bir sergiyi bugün açacak. 
Cem Karaca için yapılacak ikinci etkinlik ise yarın Kartal Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek.





''CEM KARACA FOTOĞRAFLARI SERGİSİ''  BAKIRKÖY'DE

 Bakırköylü Cem Karaca, ölümünün 13.yılında Bakırköy’de anılacak.
Cem Karaca’nın daha önce yayınlanmamış 50 fotoğrafından oluşan sergi, BASAD Altan Erbulak Sanat Galerisi’nde sevenleriyle buluşacak.
Bakırköy Belediyesi ve kurucularından olduğu BASAD’ın (Bakırköylü Sanatçılar Derneği) katkılarıyla hazırlanan sergi,  7 Şubat Salı akşamı, 19.00’da mini bir konserle açılacak.
Açılışı Genco Sabancı, Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu ve BASAD Başkanı A.İlhan Gülek birlikte yapacak.
Sergi, 16 Şubat 2017’ye kadar gezilebilir.





Barış Manço ve Cem Karaca Kartal Belediyesinin Düzenlediği Etkinlikle Anılıyor


Cem Karaca ile ilgili gerçekleşecek ikinci etkinlik ise yarın gece Kartal Belediyesi tarafından yapılacak. 
Türk müzik tarihinin değişim ve gelişimine imzasını atmış iki büyük usta Barış Manço ve Cem Karaca, Kartal Belediyesinin düzenlediği etkinlikle anılıyor.
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün hazırladığı etkinlik programı kapsamında, 7’den 77’ye ulaşan şarkılarıyla Barış Manço ve yaşamın dik duran tavrını notalara taşıyan Cem Karaca aynı sahnede hologramla yaşatılacak. 8 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’da Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek anma etkinliğinde Moğollar, Ali Altay ve Altan Gördüm sahne alacak.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...