17 Şubat 2017 Cuma

Münir Tireli , "Cem Karaca ve Die Kanaken" kitabını imzalıyor

Münir Tireli, Cem Karaca ve Die Kanaken kitabı hakkında bu Cumartesi Pami Sahaf Pera'da bir söyleşi ve imza günü gerçekleştiriyor.



Münir Tirelli yaptığı çalışmalar ve yazdığı kitaplarla Türk Rock tarihine ışık tutan bir müzik yazarı. Onun titizlikle yaptığı çalışmalar "Bir Erkin Koray Kitabı"nın yanısıra Türkiye'de grup müziğini inceleyen "Bir Metamorfoz Hikayesi (1957 - 1980)" ile "Türkiye'de Grup Müziği 1980'ler" kitapları da yayınlanmıştı. Münir Tireli şimdilerde de Cem Karaca'nın 12 Eylül Darbesi'nden sonra vatandaşlıktan çıkarıldığı, Almanya'da süren sürgün yıllarını araştıran bir çalışmaya imza atmış. Kitabın ismi "Cem Karaca ve Die Kaneken". Karaca, Almanya'da geçen sürgün yıllarında yurtdışında bir grup kurarak müzik hayatına devam etmişti. Bu grubun ismi Die Kanaken'di ve Almanya'da Almanca sözlerle müzik yapmış ve bir albüm de çıkartmıştı. Münir Tireli yeni kitabında o bilinmeyen, unutulan yıllara ışık tutuyor.   
Münir Tireli, 18 Şubat 2017, Cumartesi günü Beyoğlu'ndaki Pami Sahaf'ta, Cem Karaca ve Die Kanaken kitabı hakkında bir söyleşi ve imza günü gerçekleştiriyor.

18 Şubat  2017 Cumartesi 14:00 - 16:00  
 Pami Sahaf / Kitabevi
Demirören İstiklal, Kat 4 Beyoğlu, İstanbul



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...