8 Şubat 2017 Çarşamba

Kurtalan Ekspres konserinin özel konukları : Seyyal Taner ve Murat İlkan

Bu Cuma gecesi Kurtalan Ekspres, Kadıköy Shaft’ta gruba yeni katılan gitarist Akın Eldes’le ilk konserine çıkacak. Yılın başında ortalığı sarsan bir haber olan Akın Eldes’in efsane gruba katılımının nasıl bir patlamaya döneceği herkes için merak konusu. 10 Şubat 2017 günu saat 22:00’de başlayacak olan Kadıköy Shaft konseri aynı zamanda “Cem Karaca ve Barış Manço Anması” olacak.
Cem Karaca ve Dervişan’ın efsanevi elemanı Sefa Ulaştır Kurtulan Ekspres’in davulunda yer alırken, elektro gitarlarda Akın Eldes, klavyede Bülent Güven, vokalde Tolga Akyurt ve yılların emektarı Ahmet Güvenç bas gitarda bu Cuma gecesi konsere çıkacaklar.

Yazının buraya kadar okuduğunuz bölümü konserin heyecanını anlatmaya yetiyor diyorsanız, yanıldığınızı bal gibi söyleyebilirim. Kurtalan Ekspres’in 10 Şubat gecesi Kadıköy Shaft’ta vereceği konserin iki özel konuğu var. 
Bu konuklardan ilki uzunca bir dönem Pentagram’ın vokalistliğini yapmış, şimdilerde de solo olarak müzik hayatına devam eden progresif metal ve rock’ın güçlü sesi Murat İlkan.  Diğer konuk ise bütün zamanların en güçlü seslerinden biri olan Seyyal Taner. 


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...