14 Ocak 2017 Cumartesi

Foreigner kırkıncı yılında dönüyor!



Ünlü hard rock grubu Foreigner, kuruluşunun 40. Yıldönümünde  uzun bir konser turnesine çıkacağını açıkladı. Yaz aylarında başlayacak bu konser turnesinin biletleri de şu anda piyasaya çıkmış.
 Foreigner’in bu turnesi  11 Temmuz 2017’de New York’taki  Lakeview anfitiyatroda yapılacak konserle başlayacak. Yaz boyunca ABD’yi dolaşacak bu turne, 9 Eylül tarihinde son bulacak.  Foreigner’in bu konserlerinin  açılışında yılların hard’n heavy rock grubu  Cheap Trick ile birlikte Jason Bonham’s Led Zeppelin Experience sahneye çıkacak. (Led Zeppelin’in efsanevi davulcusu John Bonham’ın oğlu John babasının yolunun anısını kurduğu yeni grubuyla sürdürüyor.)




 1976 yılında New York’ta gitarist Mick Jones ve  King Crimson’ın multienstrümantalist elemanı Ian McDonald tarafından kurulan Foreigner’a kısa bir zaman içinde  vokalist Lou Gramm’ın da katılmasıyla İngiliz – Amerikan ortak yapımı olan bir hard rock grubu ortaya çıkacaktı. Seksenlere damagasını vuran grup, bugüne dek onlarca albüm yapmış ve 40 yıla damgasını vurmuştu.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...