21 Eylül 2016 Çarşamba

Joe Bonamassa dur durak bilmiyor.


Yılın sonuna bir de konser albümü

Rock ve blues gitaristleri arasında en üretken kişi denildiğinde hiç kuşku yok ki ilk telaffuz edilecek isim Joe Bonamassa olsa gerek. Sanatçı her yıla bir albüm yetiştirmekle kalmıyor bir de konser albümü çıkartabiliyor. Bununla kalsa iyi bir de Berth Hart ile birlikte bir albüm yanısıra da projelere imza atıyor. Bunca işin yapıldığı bir yılın içine uzun konser turnelerini de eklediğimizde akıl almaz bir yoğunlukla karşı karşıya kalıyoruz.
Joe Bonamassa bu kadar işin arasında bir çok ismin albümüne de konuk oluyor. Bu yoğunluktaki birinin gitarı elinden bıraktığı zamanı ister istemez merak ediyoruz.

Joe Bonamassa bu yıla da bir stüdyo albümü yetiştirdi. Yılın sonuna geldiğmiz bu günlerde de bir konser albümü çıkaracağının haberini aldık. “Live at the Greek Theatre” adını taşıyan bu ikili konser albümü 2015 yazındaki Bonamassa’nın konser turnesinin kayıtlarının seçmelerinden oluşmuş. Sanatçının ilk kez seslendiridiği blues klasiklerinin de olduğu 22 parçadan oluşan albüm Perşembe günü piyasaya çıkacakmış.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...