8 Nisan 2016 Cuma

Bob Dylan'dan Yeni Albüm



BOB DYLAN’IN YENİ ALBÜMÜ “FALLEN ANGELS” 20 MAYIS’TA ÇIKIYOR.

 Bob Dylan’ın yeni stüdyo albümü “Fallen Angels”, 20 Mayıs’ta müzik marketlerde olacak. Günümüzün en saygıdeğer ve etkili bestecilerinin imzasını taşıyan 12 şarkıdan oluşan albüm aynı zamanda Dylan’ın eşsiz vokalist, aranjör ve lider yönünü gözler önüne seriyor. Jack Frost’un prodüktörlüğünü üstlendiği “Fallen Angels”, sanatçının kariyerinin 37. stüdyo albümü olarak dikkat çekiyor.
Albümden yayınlanan ilk şarkı “Melancholy Mood” olurken, albümü iTunes’tan ön-sipariş eden müzikseverler bu şarkıyı da anında indirebiliyorlar. 4 şarkılık özel bir EP’de de yer alacak bu şarkıyı ayrıca sanatçının resmi Youtube sayfasından ve resmi dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

 125 milyondan fazla albüm satışı bulunan efsanevi müzisyenin 2015 tarihli bir önceki albümü Shadows In The Night, 17 ülkede Top 10 listesine girerken; İngiltere, İrlanda, İsveç ve Norveç’te ise 1. sıraya kadar yükselmişti.

 Günümüzün yaşayan efsanelerinden ve en çok ilham veren sanatçılarından biri olan Bob Dylan, 2012 senesinde ABD'de sivillere verilen en yüksek dereceli ödül olan 'Özgürlük Madalyası'na layık görüldü. Birçok Grammy ödülü ve adaylığı da bulunan Bob Dylan; 2008 yılında ise “olağanüstü şiirsel gücü ve şarkı sözlerinin popüler müzik ve Amerikan kültürü üzerine yaptığı etki” sebebiyle Pulitzer Ödülü’nün sahibi oldu. Dünya çapında 125 milyonun üzerinde albüm satışı olan Bob Dylan “French Commandeur des Arts et des Lettres” ve “Polar Music Award” gibi prestijli ödüllerin yanı sıra diğer birçok onur ödülünün de sahibi.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...