21 Mart 2016 Pazartesi

“Bu Şarkılar Adam Olmaz” Plak Oldu


Bülent Ortaçgil’in albümleri plak olarak yayınlanmaya devam ediyor.  Bülent Ortaçgil’in 4.stüdyo.albümü “Bu Şarkılar Adam Olmaz”, 22 yıl sonra  Rainbow45 Records tarafından ilk kez plak formatında piyasaya çıktı.
Bülent Ortaçgil hayranlarının köşe başı albümlerinden birisi olan ve sanatçının elektro/akustik/rock sound denemelerinin en başarılısı olarak kabul gören bu albüm, remastered , yüksek ses kalitesinde ve ayrıca kapak içinde yer alan özel ekiyle birlikte , orijinaline sadık kalınarak yenilenmiş tasarımıyla plakseverlere sunuluyor.
1991 yılında  yayınladığı “Oyuna Devam” albümünden 3 yıl sonra  kariyerinde yeni bir dönemin kapılarını açan bu uzunçalarda sanatçı , beraber çaldığı müzisyen dostlarıyla ortaya çıkardığı yeni soundla birbirinden güzel 10 şarkıya imza atmıştı.  Mart  93 - 94 yılları arasında Serdar Ateşer‘in kendi stüdyosunda kaydettiği ‘ Bu Şarkılar Adam Olmaz‘ albümünde, Bülent Ortaçgil’e çekirdek kadro olarak Serdar Ateşer, Cem Aksel , Akın Eldes eşlik etmişti. Ayrıca bu albümde konuk sanatçı olarak  Erkan Oğur, Ayşe Tütüncü , İmer Demirer , Volkan Hürsever, Timuçin Gürer yer almışlardı.


‘Sensiz Olmaz‘ , ‘Dalyan‘, ‘Basit‘, ‘Bu Şarkılar Adam Olmaz‘, ’ İntegral’,  ‘Çiçekler Su İster’ ve ‘Adam Sen de‘ ,‘Mum‘ gibi Ortaçgil’in bugün de hala dillerden düşmeyen hit şarkılarını barındıran plak , bu hafta itibarıyla  EMI – Universal Müzik Türkiye  dağıtımıyla büyük müzik marketlerde, İstanbul’un yeni göz bebeği olan seçkin plak dükkanlarında ve rainbow45records.com  web sitesinden satışa sunulmuştur.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...