8 Mart 2016 Salı

Bosnalı grup DUBIOZA KOLEKTIV'in yeni albümü: Happy Machine





Son yıllarda Balkanların en büyük gruplarından biri olarak görülen, konserlerinde eğlenceyi de hedefleyen Bosnalı grup DUBIOZA KOLEKTIV yeni albümünü yayınladı: HAPPY MACHINE

Reggae, Ska, Punk, Dub ve Balkan Müziğini kusursuz harmanlayan Bosnalı grup DUBIOZA KOLEKTIV, 3 yıl aradan sonra yeni albümünü Happy Machine adıyla yayınladı.
Her zaman olduğu gibi bu albümü de internet siteleri ( http://www.dubioza.org ) üzerinden dinleyicilerine ücretsiz olarak sunan DUBIOZA KOLEKTIV'in yeni albümünde 10 şarkı yer alıyor ve Manu Chao, Benji (Skindred), La Pegatina gibi konuklar grubun şarkılarına katkıda bulunmuş.

Mainstream müzik sektörünü tiye aldıkları videosu geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve bir anda büyük ilgi çeken Free MP3'nin de yer aldığı albüm grubun Gezi Ayaklanmasının etkisiyle yazdığı All Equal adlı şarkı ile açılıyor.

Grup bir önceki albümünde olduğu gibi bu albümü de bir cover ile kapatıyor, albümün son şarkısı ünlü İtalyan müzisyen Adriano Celentano'nun 24000 Baci adlı şarkısının Dubioza Kolektiv yorumu.

Daha önceden ülkemizi ziyaret eden Dubioza Kolektiv en son geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşen Nilüfer Festivali'nde sahne alıp seyircilere unutulmaz anlar yaşatmıştı.

Turne ve konser duyurularını eğlenceli videolarla yapan grup, Nilüfer Festivalini de Zeki Müren'in ünlü Bahçıvan şarkısını yorumlayarak yapmıştı:   


 Grubun yeni albümünü online olarak buradan dinleyebilirsiniz:

http://soundcloud.com/dubioza-kolektiv/sets/happymachine/s-niqoe

Albümü indirip, bol bol dinlemek isterseniz ücretsiz indirme linki: 

http://bit.ly/h499yM4chin3   //  http://www.dubioza.org




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...