26 Mayıs 2015 Salı

BB King'in kızlarından “Babamız zehirlendi” iddiası


 Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz blues müziğinin ustası BB King’in ölümüyle ilgili şok bir iddia geldi. King’in kızları Karen Williams ve Patty King, babalarının yardımcıları tarafından zehirlendiğini söyleyeceklerdi.
Patty King ve Karen Williams

Avukatları Larissa Drohobyczer tarafından Associated Press haber ajansına sunulan belgeye göre 14 Mayıs’ta 89 yaşında ölen müzisyenin kızları, King’in işletme sorumlusu LaVerne Toney ve asistanı Myron Johnson’ı babalarını  zehirleyerek öldürmekle suçladılar.  BB King’in kızları Williams ve King,  : “Babamımızın zehirlendiğine inanıyoruz ve bu, yabancı maddelerle yapıldı.” açıklamasında bulunacaklardı.
BB King’in kızı Patty King, Las Vegas’ta babasıyla birlikte yaşıyordu.  Patty King, yaptığı açıklamada babasının ölümünden  iki ay önce asistanı Johnson’ı ağzına yabancı bir madde damlatırken gördüğünün söyleyecekti. BB King’in işletme sorumlusu Toney’in de hiçbir zaman o maddenin ne olduğunu ona söylemediğini belirtecekti.  
BB King’in kızlarıyla asistanları arasındaki anlaşmazlık  King’in ölümünden çok öncelere dayanıyordu. 2014’ün Kasım ayında Patty King, Johnson ve Toney hakkında, babalarının 30 milyon dolarını çaldıklarını iddia ederek şikayette bulunmuştu.

BB King'in ölümünden sonra  otopsi yapılmıştı. Ancak bunun en az  iki ay sonra açıklanacağı belirtilmişti.  Bu iddialar üzerine  polis soruşturma başlattı.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...