18 Ocak 2015 Pazar

Mark Knopfler’ın yeni albümü Mart’ta



Mark Knopfler müzik kariyerinin sekizinci solo albümünü 16 Mart 2015’te çıkartacağını açıkladı.  11 yeni şarkısının yer alacağı albüm için Knopfler, vokal ve gitar kombinasyonlarıyla bugüne kadar yaptığıen tatmin edici çalışması olacağını belirtiyor.
  

Knopfler ve Guy Fletcher prodüktörlüğünde Londra’daki British Grove Stüdyoları’nda kaydedilen albümde Mark Knopfler’a  keyboardıyla Guy Fletcher eşlik etmiş. Albümde çalan diğer müzisyenler ise şöyle sıralanıyor: kemanda John McCusker, flütte  Mike McGoldrick , basta Glenn Worf ve davulda da Ian Thomas.
 Albümde ayrıca “The Wailin’ Jennys”deki vokaliyle Ruth Moody, saksofonuyla Nigel Hitchcock ve akordiyonuyla da  Phil Cunningham konuk eleman olarak bulunuyormuş.
 Yeni albümün çıkış tarihi gibi konserleri de şimdiden belirlenmiş. Albümün çıkış tarihi olan 16 Mart’ta Manchester’da verilecek ilk konserle de tanıtım turnesi başlayacakmış.
 Mark Knopfler’in yeni albümüne ismi olarak da “Tracker” düşünülmüş. Albüm hem CD hem de plak olarak piyasaya sunulurken yanı sıra bir kutu set ile de Henrik Hansen yönettiği bir belgesel film de piyasaya sunulacakmış.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...