26 Ocak 2015 Pazartesi

BABA ZULA’NIN YENİ ALBÜMÜ “34 OTO SANAYİ” PLAK OLARAK DA ÇIKTI

      

            1996 yılında kurulan ve Murat Ertel, Levent Akman, Can Aydemir, Özgür Çakırlar ve Melike Şahin’den oluşan kadrosuyla yoluna devam eden BaBa ZuLa’ nın 8. Albümü “34 OTO SANAYİ”, Gül Baba Music/ Lila Müzik lisansıyla ve Rainbow45 Records etiketiyle bu hafta plak formatında da çıktı.
BaBa ZuLa‘nın sahne performansına daha yakınlaşan  bu yeni albümde  8 şarkı bulunuyor. Grubun alıştığımız renkli müzikal tavrına ek olarak, müziğin ve sözlerin sertleştiğine de tanık oluyoruz. Daha elektrikli ve protest ifade biçimiyle “34 OTO SANAYİ “ albümü grubun ilerdeki albümlerin de akacağı mecranın ipuçlarını veriyor.
Albümde bazı parçalarda Elektro Ud da “Periklis Tsoukalas, davulda Faruk Giley, vokalde Elena Hristova ve Eren Devran Ertel katılarak, konuk müzisyenler olarak yer almışlar.
  BaBa ZuLa’nın ‘34 OTO SANAYİ’ albümünde yeralan şarkılar ise şöyle:

A Yüzü: “İtaat Etme”, “Başka Bir Alem”, “Gariplere Yer Yok”, “İlk Aşkım”, “Sinek Koca”
B Yüzü: “Ufaklık”, “Küçük Kurbağa”, “Direniş Destanı

Kapak tasarımıyla da dikkat çeken albümün fotoğrafları, grubun stüdyosunun bulunduğu Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde Dilan Bozyel tarafından çekilmiş. Kapaktaki gözalıcı kırmızı araba ise Murat Ertel’in 1963 model Ford Futura’sı…


Plak, 180 gr. ağırlığında vinil, 50x70 ebatlarında çift taraflı posteriyle, imzalı kartpostalı ve şarkı sözlerini içeren ekiyle, açılır karton kapağı içinde dinleyicilere sunulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...