6 Ocak 2015 Salı

2014 Yılı Musiki Portreleri Sergisi bu perşembe başlıyor.




Blues Perişan blog'unda yeni yıl ile ilgili bazı yeniliklerimiz de olacak. Bunlardan ilki bu hafta perşembe günü başlayacak olan "2014 yılı musiki portreleri" sergisi.
Blues Perişan blog'da "Çizgi İlustrasyon" diye bir ikon var. Orayı sağolsun tıklıyorsunuz ama neredeyse 4 yıldır aynı çizimler duruyor. Geçen gün bakarken bana da darallar geldi ve burayı başka bir şey yapayım dedim.  
Ama ne yapmalıydı?
Derken kendi kendime "yahu zaten çiziyorsun ama yayınlatacak bir dergi yok. Eh albüm kitap yapayım desem onu da yayınevleri maliyeti yüksek diye basmaz. Hoş zaten kitap çıksa da kitapçılarda öyle dip bucağa konur ki kendi kitabımı ben bile bulamam. Aklıma sergi yapmak geldi. Şimdi onun için de galeri mi bulacaktım. Galeri ressamlara, heykeltıraşlara bulunmazken bir de ben mi çıkacaktım. Hem sergi açılsa da kimse yapılanlara bakmayacak, içkileri yudumlayıp, millet lak lak edecekti.
 O zaman kendi kendime dedim ki, "Be adam kendi galerini kur" ve kurdum da. Bundan böyle Blues Perişan blog"undaki "Çizgi İllustrasyon bölümü (sayfası - ikonu) bir galeri oluyor. İlk sergiyi de ben açıyorum. Bu sergi Şubat'a kadar açık kalacak. Daha sonrasında da başka konseptlerde sergiler olacak. Bu arada bu blogu okuyanlar arasında resim, karikatür, fotograf, illustrasyon ve daha ne tür sanat dalında üretenler olursa onların da sergilerine açık olacak. (Bunun için benimle iletişime geçilirse sevinirim)
8 Ocak 2015, Perşembe günkü sergiye hepinizi beklerim.
Sergiyi gezmek için ya bluesperisan.blogspot.com.tr'ye girip "Çizgi İllustrasyon" ikonunu tıklıyorsunuz ya da direkt olarak http://bluesperisan.blogspot.com.tr/p/cizgi.html
yazarak buyur ediyorsunuz.
Aptulika
bluesperisan@gmail.com

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...