12 Ekim 2014 Pazar

Prince'den çift vuruş

MÜZİK İKONU PRINCE’DEN AYNI ANDA 2 ALBÜM  

PRINCE, iki  yeni stüdyo albümü ile karşınızda. Bunlardan “Art Official Age” solo albüm şeklinde ve “Plectrumelectrum”ise Prince’in yeni grubu 3RDEYEGIRL ile beraber hazırlandı. (Hepsi iyi de "3RDEYEGIRL" bu isim nasıl okunur ki!) 
3RDEYEGIRL ve Prince

2014 yılı Prince ve fanları için yenilik ve sürpriz dolu oldu. 3RDEYEGIRL ile birlikte Prince, biletleri tükenen ‘Hit & Run’ turuyla İngiltere ve Avrupa dinleyicisiyle görkemli bir şekilde buluşarak kariyerinin en kritik dönemine imza attı.
Prince beyin solo albümü “ART OFFICIAL AGE”in kapağı

“ART OFFICIAL AGE” prodüksiyonu, aranjmanı ve bestesi Prince tarafından yapılarak Joshua Welton’ın katkısıyla kaydedildi. Günümüz soul, R&B ve funk esintileri mevcut olan albümde Prince’in zengin vokalinin yanı sıra baştan çıkarıcı şarkı sözleriyle desteklendi.
“PLECTRUMELECTRUM” albümü kapağı

“PLECTRUMELECTRUM”, Prince, Donna Grantis (gitar), Hannah Ford Welton (davul) ve Ida Nielsen (bas)’dan oluşan 3RDEYEGIRL grubunun kaydı; canlı olarak funk-rock esintileriyle kaydedilerek, albümde yer alan çoğu parça bu sene İngiltere’de tarihi mekanların ev sahipliği yaptığı Hit&Run turunda seslendirildi.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...