12 Temmuz 2013 Cuma

Rock’ın “Büyükannesi” Tina Turner Evleniyor.


ABD’li şarkıcı   Alman müzik yapımcısı Erwin Bach ile evleneceğini duyurdu. 15 yıldır birlikte yaşayan çift, şimdilerde Avrupa’da yapacakları düğünün hazırlıklarını sürdürüyor. New York Post gazetesinin haberine göre Turner ve Bach çiftinin nikahı  21 Temmuz günü gerçekleşecek ve  Zürih Gölü’ndeki ev lerinde de bir düğün  yapılacakmış.
Turner ile Bach’ın evlilik kararları yeni ama aşkları 25 yıl öncesine dayanıyor. Tina Turner, Erwin Bach ile 1985 yılında plak şirketi EMI’ın yapımcısı olarak tanışmış. Bu tanışmadan bir yıl sonra da aralarında bir  ilişki başlamış.
Erwin Bach ve Tina Turner çifti.

 Sanatçının moda tasarımcısı Giorgio Armani  düğün için elbise tasarımını üstlenmiş.
Tina Turner’ın bu ikinci evliliği olacak. Daha önce 70’li yıllarda birlikte müzik yaptığı Ike Turner ile evliydi. İlk evliliğinde Ike Turner’ın uyuşturucu bağımlılığı ve Tina Turner ‘a tacizleri evliliği bitirme noktasına getirmişti.  Sonucunda evden kaçan Tina Turner müzikal hayatına tek ve yeni baştan başlamıştı.

Acil Not: Olay bir müzik efsanesinin haberi ama kendimi bir anda magazin muhabiri ya da televole spikeri gibi hissettim.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...